Scanlog søker medarbeider til sin fly og sjøfrakt avdeling

Som medarbeider hos oss er du med og drive den daglige transportplanleggingen for Scanlog`s kunder. I arbeidet inngår kontakt med alle parter i leveringskjeden fra kunder til flyselskaper, rederier, terminaler, distribusjon og andre leverandører. Du blir en del av teamet til å gi våre kunder og andre relasjoner den beste opplevelsen av oss.

I det daglige arbeider du i team med dine kollegaer. Scanlog er en ung og moderne bedrift som kontinuerlig arbeider med sine tre fokusområder: ansvarsfull logistikk, digitalisering og sine medarbeidere.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Svare på forespørsler fra kunder og agenter
  • Daglig registrering og fortolling av forsendelser til/fra hele verden
  • Finne optimale løsninger for kunder og agenter
  • Aktivt bruke muligheter for salg til kunder og relasjoner
  • Daglig kontakt med kunder og samarbeidspartnere
  • Oppfølging og kontinuerlig kontroll av alle transporter Scanlog utfører
  • Rapportering, fakturering etc.
  • Håndtere reklamasjoner

Om deg

Viktigst av alt er din personlige innstilling, vilje og drivkraft for å skape gode reultater. Søker bør ha noe bransjeerfaring innen fly eller sjøfrakt og bør ha erfaring fra det operasjonelle innen dette Du må ha høy grad av fleksibilitet for å håndtere en bransje i stadig endring og kunne ta raske beslutninger. Rollen innebærer mange kontaktpunkter i det daglige og din evne til å utføre god service og kommunikasjon er viktig. Har du ikke gjennomført DGR kurs, ønsker vi at denne personen tar dette så snart det er mulig. Gode kunnskaper i norsk og engelsk.

Om arbeidsgiveren

Scanlog er et ungt selskap i Norge som startet opp i aug 2022. Vårt morselskap i Sverige har blitt Gaselleselskap tre år på rad som tildeles Sveriges raskest voksende selskap. Det er et helt uavhengig svenskeid selskap med fokus på globale transportløsninger. Kundetilbudet er komplette internasjonale logistikkløsninger med alle typer transportmetoder: fly, sjø, bil og jernbane.

Vi brenner for ansvarsfull logistikk- kostnadseffektive, miljømessige og holdbare løsninger. Fullt ansvar for levert kvalitet og et samfunnsansvar der vi opererer.

Vi holder til i super moderne lokaler på Økern Portal.

 

Arbeidsgiver: Scandinavian Logistics Partners AS ( Scanlog)

Stillingstittel: Logistikkmedarbeider

Ansettelsesform: Fast

Frist: Snarest

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss