Hvem er vi?

Scanlog er et privateid logistikkselskap spesialisert på
internasjonale transportløsninger med tog, skip, bil og fly.

Som logistikkpartner designer vi løsninger som er gode for både våre kunder og leverandører. Ved å bygge og opprettholde sterke partnerskap og samarbeid gjennom hele kjeden, skaper vi merverdi for oss alle.

ANSVARSFULL LOGISTIKK

Scanlogs arbeid kjennetegnes ved at vi er kostnadseffektive, har minimal miljøpåvirkning og alltid høyest mulig kvalitet. Det er det vi kaller ansvarsfull logistikk.

I praksis innebærer det at hver eneste medarbeider møter kunder, leverandører og kolleger på en profesjonell og omsorgsfull måte. Uten unntak – døgnet rundt.

PARTNERSKAP

De bedriftene som velger å samarbeide med en profesjonell logistikkpartner sparer både tid og penger. Våre kunder kan fokusere på overordnet strategisk planlegging,fordi vi tar fullt ansvar for transporten – fra dør til dør.

Vi jobber alltid med full åpenhet mot både kunder og leverandører, og verdsetter langsiktige relasjoner. Det vinner alle parter på.

BÆREKRAFT

Innen 2030 skal vi være karbondioksidnøytrale, noe som krever at vi er i forkant av utviklingen på miljøområdet.

Vi gjør eksempelvis miljøberegninger på hvert prosjekt, der våre kunder tydelig kan sammenligne klimaavtrykket til ulike typer transport, se total energibruk og fornybar energikvote.

Vi er de første til å klima-kompensere all lufttransport, uten kostnad for kundene våre. Vi jobber alltid aktivt med synkronisering av transport for å skape balanse i logistikkstrømmene – ingen tomme vogner eller biler!

DIGITALISERING

Vi ønsker å være ledende innen digitaliseringen av logistikk- og transportnæringen. Ved å bruke digitale verktøy, robotisering og automatisert arbeidsflyt øker vi kvalitet, produktivitet og kundeverdi.


I samarbeid med en rekke tech-startups rundt om i verden, utvikler vi kontinuerlig nye løsninger som styrker vårt tilbud ytterligere.

Personvernerklæring​

Vi ivaretar ditt personvern og opprettholder alltid det høyeste nivået av databeskyttelse.

Denne policyen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Scandinavian Logistics
Partners AB (556492-6383) er ansvarlig for behandling av personopplysninger.

Er du kontaktperson hos en av våre kunder eller leverandører, lagrer vi ditt navn, e-post
og telefonnummer så lenge våre selskaper samarbeider, og du er kontaktperson.

Hvis du er en privatperson lagrer vi navn, e-post, telefonnummer, adresse og personnummer så
lenge du er kunde hos oss.

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss