Mikael Larsson er tilbake til Scanlog

Mikael Larsson er tilbake til Scanlog

Malmö 9. mars 2023

 

Scanlog – den skandinaviske logistikkspesialisten som brenner for ansvarlig logistikk, kunngjorde i dag at selskapet tilsatt tre nye stillinger i form av tre kommersielle direktører. Mikael Larsson har tiltrådt stillingen som Commercial Director Air Freight Solutions.

 

Mikael Larsson har en lang historie med Scanlog. Han var med på å bygge opp Scanlogs luft- og sjøfraktvirksomhet de første årene etter at selskapet ble stiftet. Deretter har han blant annet jobbet som Sverigesjef for Cargo-Partner og har de siste årene hatt ansvaret for DSVs flyfrakt- og ekspressvirksomhet. Mikael har dermed lang erfaring innen internasjonal transportlogistikk og har vært tilbake på Scanlog siden 1. desember.

– Jeg er utrolig glad for at Mikael har valgt å komme tilbake til Scanlog, sier Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

 

Pandemien og de siste årenes utfordringer i de globale fraktmarkedene har tydelig vist viktigheten av velfungerende flyfrakt, samtidig som kravene til bærekraftige verdikjeder øker. Mikael tilfører spesielt solid ekspertise innen flyfrakt i videste forstand og er en av Sveriges absolutt skarpeste flyfraktmeglere. Jeg er derfor overbevist om at Mikael vil skape stor verdi for både våre eksisterende og nye kunder innenfor vårt Always Carbon Offset Air Freight-konsept.

 

Overordnet ansvar

Stillingen som kommersiell direktør innebærer et overordnet kommersielt ansvar for produktet og dets fremtidige utvikling. Scanlog er i en vekstfase og for å muliggjøre fortsatt vekst samtidig som kvalitet og struktur opprettholdes, har selskapet ansatt en kommersiell leder for hvert produkt: sjø, luft og jernbane & vei. Alt i henhold til Scanlogs konsept Ansvarlig logistikk.

– Det føles veldig tilfredsstillende å kunne jobbe tett med kundene våre for å utvikle bærekraftige logistikkløsninger, noe jeg savnet da jeg var borte fra Scanlog, sier Mikael Larsson.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Martin Ytander, martin.ytander@scanlog.se, 0707 – 934050

 

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) er et svenskeid logistikkselskap som spesialiserer seg på internasjonal transport på jernbane, sjø, vei og luft. Vi brenner for ansvarlig logistikk – ansvarlig logistikk med fokus på kostnadseffektivitet, redusert miljøpåvirkning og høy kvalitet. Scanlog har rundt femti ansatte på fire kontorer i Sverige og ett i Norge, har en omsetning på rundt 500 millioner svenske kroner og ble kåret til Gasell-bedrift av Dagens Industri i 2017, 2018 og 2019. Scanlog er miljø- og kvalitetssertifisert i henhold til ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss