SCANLOG EKSPANDERER TIL NORGE

Det raskt voksende logistikkselskapet Scanlog – Scandinavian Logistics Partners (kåret til Gaselle-bedrift tre år på rad, i 2017, 2018 og 2019) åpner nå sitt første kontor i Norge.

 

Scandinavian Logistics Partners AS, med Vegard Kristiansen som administrerende direktør, åpner i dag dørene til kontoret på Gardermoen utenfor Oslo.

 

Med 4 ansatte i første omgang, vil kontoret ha samme fokus på Responsible Logistics som det svenske morselskapet. Det vil ha spesialisering på internasjonal transport innen jernbane, sjø, bil og luftfart, inkludert tollhåndtering for norske kunders eksport- og importstrømmer.

 

Vegard Kristiansen har lang erfaring fra norsk og internasjonal logistikkbransje både som leder og eier. Sammen med Lars Ola Gunnarsson, med bakgrunn fra blant annet Panalpina, går Vegard også inn som partner i det nye norske selskapet.

 

– Jeg gleder meg veldig til å endelig kunne tilby norske kunder økonomisk og miljømessig bærekraftig transport til og fra Norge ved bruk av alle transportformer, og på en helt transparent måte sammen med vårt nye team i Oslo og teamene i Stockholm, Gøteborg og Malmö, sier Vegard. Scanlogs fokus på Ansvarsfull logistikk – en kostnadseffektiv logistikk med redusert miljøbelastning og høyere kvalitet hvor digitalisering står sentralt, passer ikke bare min egen tankegang – det er noe som virkelig har manglet i det norske markedet.

 

– Norge er et spennende marked for Scanlog, hvor flere av våre kunder allerede har betydelig virksomhet. Det kan vi nå støtte på en enda mer effektiv måte, sier Scanlog-sjef Mattias Ljungberg. Jeg er overbevist om at Vegard, sammen med det sterke teamet vi har rekruttert og med akkumulert erfaring og kunnskap om de spesifikke forholdene i logistikkmarkedene i landet, vil skape store verdier for både våre eksisterende og nye kunder i Norge.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Mattias Ljungberg, mattias.ljungberg@scanlog.se, 072-513 26 16

Vegard Kristiansen, vegard.kristiansen@scanlog.no, +47 91557049

 

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) er et svenskeid logistikkselskap spesialisert på internasjonal transport med fly, bil, tog og skipsfart. Vi tar hele ansvaret i all logostikk og brenner for å levere maksimal kostnadseffektivitet, minimal miljøpåvirkning og høyest mulig kvalitet. Scanlog har rundt 40 ansatte fordelt på fire kontorer i Sverige, en omsetning på ca. SEK 500m og ble av Dagens Industri kåret til Gasellebedrift i 2017, 2018 og 2019. Scanlog er miljø- og kvalitetssertifisert i henhold til ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss