Robin Stenmark ny salgssjef i Scanlog

2024-05-16

Scanlog – den skandinaviske logistikkspesialisten som brenner for ansvarlig logistikk, annonserte i dag at Robin Stenmark er utnevnt til Vice President Air & Sea and Sales med overordnet kommersielt ansvar for Scanlogs salgsarbeid.

Robin Stenmark har jobbet i logistikkbransjen i snart 15 år, hovedsakelig med fly- og sjøfrakt. Han kommer sist fra Spedman Global Logistics hvor han var forretningsutviklingssjef.

– Scanlog fanget min interesse fordi de skiller seg ut fra andre selskaper i bransjen med sitt fokus på bærekraft og ansvarlig logistikk. Jeg ønsker å være med og gjøre en forskjell, og jeg ser virkelig frem til å samarbeide med våre kunder for å redusere klimapåvirkningen og samtidig øke kostnadseffektiviteten i leverandørkjeder og transportsystemer.

Som salgssjef vil Robin ha det overordnede ansvaret for hele Scanlogs salgsvirksomhet samt forretningsutvikling innenfor marine- og luftfartssegmentene og vil inngå i Scanlogs ledergruppe.

– Med sine sterke verdier, kompetanse og handlekraft er Robin helt riktig for Scanlog i den rivende utviklingen vi nå er inne i, sier Mattias Ljungberg Scanlogs administrerende direktør. Robin tror virkelig på Scanlog som vi er i ferd med å skape – et bærekraftig selskap som jobber med logistikk og jeg er overbevist om at han vil bidra med positiv energi og skape store verdier for våre kunder.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Mattias Ljungberg, +46 72 513 26 16, mattias.ljungberg@scanlog.com

 

 

Scandinavian Logistics Partners AS (scanlog.com) er et skandinavisk logistikkselskap som spesialiserer seg på internasjonal transport på jernbane, sjø, vei og luft. Vi brenner for ansvarlig logistikk – ansvarlig logistikk med fokus på kostnadseffektivitet, redusert miljøpåvirkning og høy kvalitet. Scanlog har rundt femti ansatte på fire kontorer i Sverige og ett i Norge, har en omsetning på rundt 500 millioner svenske kroner og ble kåret til Gasell-bedrift av Dagens Industri i 2017, 2018 og 2019. Scanlog er miljø- og kvalitetssertifisert i henhold til ISO.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss