Ny kommersiell direktør Sea Freight Solutions hos Scanlog

Ny kommersiell direktør Sea Freight Solutions hos Scanlog

 

Scanlog – den skandinaviske fraktlogistikkspesialisten som brenner for ansvarlig logistikk, kunngjorde i dag at Myriam Nyström, tidligere operativt ansvarlig for sjøfrakt hos Scanlog, har avansert og tiltrådt stillingen som kommersiell direktør Sea Freight Solutions.

 

– Myriam har vist framfoten og tatt på seg en kommersiell rolle og utviklet produktet vårt i en utfordrende tid. Hun har virkelig forretningssans og håndterer våre kunder og leverandører på en eksemplarisk måte, sier Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

Nylig har Scanlog etablert tre nye funksjoner i form av tre kommersielle ledere for hvert forretningsområde. Myriam var tidligere operativ leder for sjøfrakt i Scanlog, men får nå en kommersiell rolle i selskapet med fokus på produktutvikling.

– Mitt håp er at jeg kan bruke min driftserfaring til å finne mer effektive kommersielle løsninger som hjelper våre kunder og samtidig styrker relasjonene våre til våre leverandører. Jeg drives av å gjøre det beste for kunden og bedriften og utvikle meg sammen med bedriften. Jeg har æren av å jobbe på en utrolig morsom arbeidsplass, med stor takhøyde hvor man får støtte fra kolleger og ledere, sier Myriam Nyström.

Scanlog satser på intern rekruttering

Myriam har jobbet i Scanlog i flere år i ulike stillinger. Stillingen som Operations Manager Sea Freight Solutions overtas av Therese Bech, tidligere logistikkspesialist i Scanlog.

 

De siste månedene har vi gjort flere interne rekrutteringer. Jeg er stolt over at det er muligheter for våre ansatte til å utvikle seg og ta nye utfordringer internt i Scanlog. Det er en styrke for oss som selskap å lykkes med å opprettholde kompetanse internt, sier Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Martin Ytander, martin.ytander@scanlog.se, 0706754121

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss