LARS WIDELUND TIL SCANLOG

Lars Widelund er utnevnt til Senior Business Development Manager hos Scandinavian Logistics Partners.

Lars har lang erfaring innen logistikk og transport og startet sin karriere i Nordisk Transport AB som blant annet ansvarlig for salg av egen trafikk. Deretter ble han ansvarlig for fraktinnkjøp hos Alimak AB og etter det stedssjef for DFDS Transport i Skellefteå. Lars har brukt de siste femten årene som havnesjef på å utvikle og lede virksomheten i Skellefteå Havn.

– Jeg er utrolig glad og stolt over at Lars ønsker å være ansvarlig for å utvikle Scanlogs virksomhet i Norrland, sier Scanlogs styreleder og gründer Mathias Wideroth. Lars kommer ikke bare med kompetanse og erfaring fra logistikkfeltet i sin videste forstand, men også dyp kunnskap om de spesifikke forholdene i logistikkmarkedene i nord. Med sin ansvarsfulle personlighet er jeg også overbevist om at Lars vil skape store verdier for både våre eksisterende og nye kunder i Nord-Sverige.

Lars tiltrer stillingen 19. september.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Mathias Wideroth, mathias.wideroth@scanlog.se, 0707–934050.

 

Scandinavian Logistics Partners AB (scanlog.se) er et svenskeid logistikkselskap spesialisert på internasjonal transport med fly, bil, tog og skipsfart. Vi tar hele ansvaret i all logistikk og brenner for å levere maksimal kostnadseffektivitet, minimal miljøpåvirkning og høyest mulig kvalitet. Scanlog har rundt 40 ansatte fordelt på fire kontorer i Sverige, en omsetning på ca. SEK 500m og ble av Dagens Industri kåret til Gasellebedrift i 2017, 2018 og 2019. Scanlog er miljø- og kvalitetssertifisert i henhold til ISO.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss