Lars Lerstorp ny Commercial Director Rail & Road på Scanlog

Scanlog – den skandinaviske logistikkspesialisten som brenner for ansvarlig logistikk, kunngjorde i dag at Lars Lerstorp har blitt utnevnt til Commercial Director Rail & Road Freight Solutions.

Rollen som Commercial Director Rail and Road Freight Solutions innebærer et overordnet kommersielt ansvar for Scanlogs transportløsninger innen jernbane, vei og multimodal frakt. Dette inkluderer ansvar for innovativ produktutvikling, leverandørrelasjoner og innkjøp. Satsingen er et ledd i å fortsette de siste årenes raske vekst og utvikle nye verdiskapende og bærekraftige kundetilbud.

Lars har brukt de siste tre årene på å utvikle Scanlogs multimodale sjøfraktløsninger for Nord-Skandinavia. Før det hadde han ledende stillinger i logistikkbransjen iblant annet ASG, Danzas, DHL, Van Dieren Sweden AB og Samskip. I snart 30 år har han jobbet med multimodale løsninger innen jernbane-, vei- og sjøtransport.

– Jeg har hatt privilegiet å jobbe med Lars i noen år nå, og med sin lange og solide erfaring innen både operations og sales har han blitt en uvurderlig del av Scanlogs kommersielle organisasjon. Han er en av de beste i markedet og vil tilføre våre kunder og partnere mye verdi i denne nye og utvidede rollen, sier Martin Ytander, Chief Commercial Officer.

Stillingen er en av tre nyetablerte kommersielle lederstillinger i Scanlog, en for hvert forretningsområde. Hensikten med de nye rollene er å styrke teamet og opprettholde struktur og kvalitet i vekstfasen som Scanlog er i. Ambisjonen er å bli enda mer effektiv og tydelig i kundetilbudet.

– Neste år er det 30 års jubileum i bransjen og jeg synes fortsatt det er like gøy å komme med nye logistikkløsninger og løse problemer for kundene våre. Jeg ser et enormt potensial i vårt forretningsområde, ikke minst fra et bærekraftsperspektiv, og det skal bli veldig gøy å utvikle det innenfor konseptet vårt Ansvarlig logistikk, sier Lars Lerstorp, kommersiell direktør Rail & Road Freight Solutions.

 

#Scanlog #Responsiblelogistics #weloveourcustomers

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Martin Ytander, martin.ytander@scanlog.se, 0706754121

Facebook
Twitter
LinkedIn

Få Prisförslag

Kontakta oss

Få Pristilbud

Kontakt oss